Flex Cars Zwaag is uw partner op het gebied van vakkundig onderhoud en persoonlijke service!

Als klant van Flex Cars Zwaag kunt u rekenen op kwaliteit en specialistische vakkennis. Dagelijks werken wij hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen we u ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden met vakkundig onderhoud en persoonlijke service.

APK bij Flex Cars Zwaag

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf 4 jaar oud (dieselmodellen vanaf 3 jaar oud). Tijdens de keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. APK in combinatie met onderhoud is bij ons altijd gratis!

Periodieke checks

Naast de verplichte jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) zijn er meer periodieke checks om de conditie van uw auto te controleren en onderhouden. Denk hierbij aan de kleine beurt, de grote beurt maar ook bijvoorbeeld de seizoenchecks en de aircocheck.

Wilt u een afspraak in plannen? Vul dan het onderstaand formulier in, liefst met zoveel mogelijk details. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om deze te bevestigen.

Wij zijn een AD Garage (uw vertrouwde garage)

Het team van de AD-garages zijn ware experts op technisch vlak. Zij onderhouden en repareren uw auto, ongeacht het merk, het model of de leeftijd. Het AD-garage netwerk is een netwerk met meer dan 4400 lokale werkplaatsen, verspreid over heel Europa. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica. De teams van de AD -garages voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk. De fabrieksgarantie blijft dus altijd behouden.

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Telefoon: 02295085554
E-mail: [email protected]